Ny innbetalingsmetode for faddere

Skrevet av Kirsti Guvsám
24. mai 2023
Kategori: Aktuelt · Fadder

Først vil vi takke for all støtte vi får til Santisuk og barna i Bangkok!

Vi endrer nå innbetalingsmetode for støtten til fadderbarna. Det er for å lette det administrative arbeidet i organisasjonen. Vi vil fra nå sende ut månedlig eFaktura med kidnummer. Dette gjør at alle innbetalinger vil registreres automatisk i vårt nye økonomi- og regnskapssystem og vi kan bruke mer av tiden vår på å utvikle organisasjonen i stedet!

Det eneste du trenger å gjøre er å godkjenne eFakturaen som kommer i din nettbank eller Vipps.

Som en standard vil vi fakturere månedlig- hvis du ønsker å betale årlig eller hvert halvår må du ta kontakt. Faktura vil bli sendt ut ca 1.hver måned med forfall den 15. Betalingen gjelder da for inneværende måned.Fakturaen vil gjelde for den faste fadderstøtten. For de som ønsker å gi ekstra støtte eller gaver til barna kan dette overføres til konto 3930.23.39264 uten kid som før.

For en tid tilbake økte vi fadderbeløpet till 200,- pr. måned pr. barn på grunn av økte kostnader for skolebarna i Thailand.

Husk å avslutte automatisk overføring i nettbank når du mottar første faktura!

Spørsmål? Send en e-post til ingunn@santisuk.no eller rakel@santisuk.no. Du kan også kontakte oss via vårt kontaktskjema.

Relaterte innlegg

Julemesse

Julemesse

Nå for tiden forbereder vi julemesse. Vi gleder oss! Vi har ordna med lokale, skaffet premier, ordnet loddbok og sortert årer. Loddsalget er allerede godt i gang! Julemessa blir i kantina på Barmannhaugen i Kristiansund, lørdag 18. november fra klokka 11- 15. Det blir...

Hjelp en familie med hus

Hjelp en familie med hus

Har du mulighet til å bidra? Vi har fått en forespørsel fra Santisuk i Bangkok om en jente i programmet som har blitt kastet ut av sitt hjem. Hun går på ungdomsskolen og bor sammen med sin bestemor og sitt søskenbarn. De har leid en bolig i slummen men får ikke lenger...

2022 – Julebrev

2022 – Julebrev

Det føles som om julen kommer brått på hvert eneste år, men vi har tross alt lagt noen dager bak oss siden sist vi feiret jul. Mange ting vi kan tenke tilbake på, noe hyggelig og noe mindre hyggelig.