Hjelp en familie med hus

Skrevet av Ingunn Maurset Sanders
9. februar 2023
Kategori: Aktuelt
Har du mulighet til å bidra?
Vi har fått en forespørsel fra Santisuk i Bangkok om en jente i programmet som har blitt kastet ut av sitt hjem. Hun går på ungdomsskolen og bor sammen med sin bestemor og sitt søskenbarn. De har leid en bolig i slummen men får ikke lenger bo der og deres landlord har gått til drastiske verk for å få den lille familien til å forlate boligen. Vannforsyningen er blitt kuttet og eieren nekter andre å komme i nærheten. Nær familie og sosialarbeidere har blitt nektet å komme til boligen for å hjelpe familien. De er svært fortvilet over situasjonen og trenger et nytt bosted som kan gi familien trygghet. Sosialarbeidere i Santisuk har vært i kontakt med familiens slektninger som har funnet en tomt de kan leie i et annet område hvor det er mulig å sette opp en bolig. Tomten ligger i nærheten av flere slektninger og er i et tryggere område hvor det også er mulig å dyrke egne grønnsaker.

Jenta trenger også en fadder, så gjerne ta kontakt hvis du kunne tenke deg å være fadder for henne!

Vi ønsker å hjelpe familien økonomisk slik at det blir mulig å sette opp en bolig på denne tomten. Familiens slektninger ønsker å bidra med byggingen, men har få midler til å bistå med materialer som trengs. De anslår at det vil koste 50.000 baht som tilsvarer 16-17.000 kroner.

Vi trenger deres hjelp slik at vi sammen kan gi familien et tryggere liv og håp for fremtiden.

For å bidra kan dere vippse et valgfritt beløp til 113173 og merk betalingen med «støtte til bolig»

Vi setter stor pris på deres bidrag, og pengene som samles inn går uavkortet til å støtte byggingen av bolig til familien.

Mvh Styret i Santisuk Child support in Bangkok

 

 

Relaterte innlegg

Julemesse

Julemesse

Nå for tiden forbereder vi julemesse. Vi gleder oss! Vi har ordna med lokale, skaffet premier, ordnet loddbok og sortert årer. Loddsalget er allerede godt i gang! Julemessa blir i kantina på Barmannhaugen i Kristiansund, lørdag 18. november fra klokka 11- 15. Det blir...

Ny innbetalingsmetode for faddere

Ny innbetalingsmetode for faddere

Først vil vi takke for all støtte vi får til Santisuk og barna i Bangkok! Vi endrer nå innbetalingsmetode for støtten til fadderbarna. Det er for å lette det administrative arbeidet i organisasjonen. Vi vil fra nå sende ut månedlig eFaktura med kidnummer. Dette gjør...

2022 – Julebrev

2022 – Julebrev

Det føles som om julen kommer brått på hvert eneste år, men vi har tross alt lagt noen dager bak oss siden sist vi feiret jul. Mange ting vi kan tenke tilbake på, noe hyggelig og noe mindre hyggelig.