Santisuk i Norge

Velkommen til Santisuk Child Support in Bangkok!

Santisuk Child Support in Bangkok (org.nr. 991 750 878 ) er en norsk ideell organisasjon. Vi er den norske grenen av Santisuk Foundation i Thailand. Du kan lese mer om Santisuk Foundation her.

Santisuk Child Support in Bangkok støtter de verst stilte barna i Bangkokslummene hvor vi er tilstede med skolegang og et daghjemstilbud, som ligner på barnehagene vi har i Norge. Vårt oppdrag er å være bindeleddet mellom faddere i Norge og barna de støtter. Ungene som får støtte til å gå på skole kommer fra slumområdene rundt Khlong Toey og Chalungkrung i Bangkok. De ansatte i Santisuk Foundation samarbeider med skolemyndighetene for å finne de barna som er vanskeligst stilt og disse som får skolegang og regelmessig oppfølging igjennom Santisuk.

For 200 kroner i måneden kan du sikre et slumbarn skolegang og fast oppfølging av vårt team i Bangkok. Ønsker du å bli fadder kan du enkelt gjøre det her.

Ønsker du å gi et bidrag kan du gjerne besøke denne siden.

Frei Ungdomsskole bidrar hvert år en betydelig sum for arbeidet. De har 20 fadderbarn og gir nok til at vi har kunne investert i noe ekstra til barna. I 2014 ble det kjøpt lekeapparat til barnehagen, se bildet øverst.

Den frivillige arbeidsgruppen i Norge

Alt arbeidet som gjøres i Norge er gjort av frivillige. Det er satt sammen en arbeidsgruppe som møtes jevnlig. De har blandt annet ansvar kontakten med faddere og andre støttepartnere i Norge, videresender brev fra fadderbarn, skriver nyhetsbrev, skiver regnskap og de arrangerer en årlig julemesse med åresalg og loddbøker, thaimat, håndarbeid, og julebakst til salgt. Kontakten med Santisuk Foundation går hovedsaklig gjennom grunnleggeren Rakel Yttervik.

Styreleder: Elise Lindvåg Solemdal
Daglig leder og kontaktperson: Rakel Yttervik
Styremedlem: Laila Lyngvær
Styremedlem: Reidun Kamilla Myrstad
Styremedlem: Emma Myrstad Thomasgård

Revisor

Statsautorisert Revisor Andre Hansø AS har generøst og kostnadsfritt tatt på seg ansvaret for revisorarbeidet.

Et av våre fadderbarn.
Et barn som mottar nødhjelp.