Julemesse

Skrevet av Kirsti Guvsám
1. november 2023
Kategori: Aktuelt · Julemesse

Nå for tiden forbereder vi julemesse. Vi gleder oss! Vi har ordna med lokale, skaffet premier, ordnet loddbok og sortert årer. Loddsalget er allerede godt i gang!

Julemessa blir i kantina på Barmannhaugen i Kristiansund, lørdag 18. november fra klokka 11- 15. Det blir salg av varer, kaker, kafe, og mat fra Thailand! Det blir så klar også åresalg, noe som er veldig populært.

Vi er takknemlige for alle premiene vi har fått til  både loddsalg og åresalg.Vi har fortsatt mulighet å ta imot premier til åresalg og varer å selge om du har noe til overs!

Vil du kjøpe lodd? Det kan du gjøre via vipps! Kanskje vil du være frivillig under julemessa? Kontakt oss da vel!

Vi håper vi ser deg på julemessa vår. Julemessa er en veldig viktig inntektskilde for arbeidet vårt i Bangkok. Det er godt å vite av vi bidrar til at barn og ungdom får utdanning. Hvert et lite bidrag hjelper!

I år har vi fått spesielt mye bidrag fra On Line Reklame. Vi er veldig takknemlige!

 

Relaterte innlegg

Ny innbetalingsmetode for faddere

Ny innbetalingsmetode for faddere

Først vil vi takke for all støtte vi får til Santisuk og barna i Bangkok! Vi endrer nå innbetalingsmetode for støtten til fadderbarna. Det er for å lette det administrative arbeidet i organisasjonen. Vi vil fra nå sende ut månedlig eFaktura med kidnummer. Dette gjør...

Hjelp en familie med hus

Hjelp en familie med hus

Har du mulighet til å bidra? Vi har fått en forespørsel fra Santisuk i Bangkok om en jente i programmet som har blitt kastet ut av sitt hjem. Hun går på ungdomsskolen og bor sammen med sin bestemor og sitt søskenbarn. De har leid en bolig i slummen men får ikke lenger...

2022 – Julebrev

2022 – Julebrev

Det føles som om julen kommer brått på hvert eneste år, men vi har tross alt lagt noen dager bak oss siden sist vi feiret jul. Mange ting vi kan tenke tilbake på, noe hyggelig og noe mindre hyggelig.