Santisuk Child Support in Bangkok

Velkommen til Santisuk Child Support in Bangkok! Santisuk Child Support in Bangkok (org.nr. 991 750 878 ) er en norsk ideell organisasjon. Vi er den norske grenen av Santisuk Foundation i Thailand. Du kan lese mer om Santisuk Foundation her.

Santisuk Child Support in Bangkok støtter de verst stilte barna i Bangkokslummene hvor vi er tilstede med skolegang og et daghjemstilbud, som ligner på barnehagene vi har i Norge. Vårt oppdrag er å være bindeleddet mellom faddere i Norge og barna de støtter. Ungene som får støtte til å gå på skole kommer fra slumområdene rundt Khlong Toey og Chalungkrung i Bangkok. De ansatte i Santisuk Foundation samarbeider med skolemyndighetene for å finne de barna som er vanskeligst stilt og disse som får skolegang og regelmessig oppfølging igjennom Santisuk. For 200 kroner i måneden kan du sikre et barn skolegang og fast oppfølging av vårt team i Bangkok. Ønsker du å bli fadder kan du gjøre det enkelt her. Ønsker du å gi et bidrag kan lese mer her.

De frivillige i Norge Alt arbeidet som gjøres i Norge er gjort av frivillige. Det ledes av et styre som møtes jevnlig. Styret har blant annet ansvar for kontakten med faddere og andre støttepartnere i Norge. Andre oppgaver er å videresende brev fra fadderbarn, skriving av nyhetsbrev, økonomistyring og det arrangeres en årlig julemesse.

Kontakten med Santisuk Foundation går hovedsakelig gjennom grunnleggeren Rakel Yttervik. Styret består av:

  • Styreleder: Reidun Kamilla Myrstad
  • Daglig leder og kontaktperson: Rakel Yttervik
  • Økonomiansvarlig/styremedlem: Ingunn Maurset Sanders
  • Styremedlem: Kirsti Guvsám
  • Styremedlem: Emma Myrstad Thomasgård

Santisuk Foundation

Siden er sist oppdatert 28/04-2024.